Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Instant Acne Treatment

Denne behandling er for dig, med acne udbrud, inflammation (betændelse) i huden og som samtidig har ekstrem rød og sart hud, enten i områder af ansigtet eller i hele ansigtet. Teenagere vil have stor gavn af denne behandling.

Først dobbelt afrenses der. Dernæst peeles der med Dermalogicas Sklin exfoliant system, der effektivt renser tilstoppede follikler og minimere acnedannelse i dybden, samt minimere inflammation i huden.

Dernæst arbejdes der på huden, med vores højfrekvens apparat. Det er et apparat der opheler akne samt sår, opstået af akne. UV lys omdannes til ozon via oxygen i luften. Ozonen virker primært udtørrende og bakteriedræbende. Sekundært virker det helende og antibakterielt på aknehud.

Dernæst lægges den virkningsfulde Green Peel Herbal maske, der øjeblikkeligt opheler akne og dæmper rødmen i huden.

Der afsluttes med fugt og kosmetologen udarbejder en produktguide med forslag til hjemmepleje produkter og andre gode råd.

Der gives 10% rabat, på et 10 ugers kurforløb, hvor man kommer én gang om ugen til denne behandling. Kan anbefales op til konfirmationen.

 

Dybderens af Teenagehud

Er du teenager, eller tæt på og max. 19 år og er du som mange andre, også plaget af urenheder? Så er der råd at hente. Urenheder der tilstopper hudens porer skal renses ud manuelt af en professionel kosmetolog, for at gå væk.
Dette ordnes i denne Dybderens til teenagere, hvor du også får en grundig vejledning i hjemmepleje produkter og andre gode råd til forbedring af huden, blandt andet kostvaner og motion. 
Behandlingen forløber sådan her: 
Facemapping, dobbelt afrensning og grundig forarbejdning og peeling under dampen. Dernæst udrensning af urenheder, maske og ansigtsfugt.
Denne behandling er yderst effektiv til både piger og drenge og de fleste får en pænere hud, efter bare én behandling.

Anbefal os til en ven og få gratis Dermalogica prøver når du kommer.

Klassisk Ansigtbehandling

Denne behandling er for alle hudtyper. Og indeholder alt det en god ansigtsbehandling skal. Du får både gået huden igennem med hudanalyse. Du får dybderenset den og du får den dejlige massage. Behandlingen starter med dobbelt afrensning. Dernæst peeling under damp, dybderens, voks af bryn, massage af skuldre, nakke og ansigt. Så får du ro med den afsluttende maske og afslutningsvis fugtcreme på.

 

 

Dybderens til voksne

Denne behandling er til dig med lidt mere at dybderense end sædvanligt.

Behandlingen starter med dobbelt afrensning og hudanalyse. Dernæst vælges produkter til behandlingen. Du får dem rette peeling, og du får damp opvarmning af huden. Grundig forarbejning af porerne, dybderens, efterbehandling af porerne. Afsluttende masker lægges på og afslutningsvis påføres ansigtsfugt.
Tal med din kosmetolog om passende hudpleje til derhjemme, og ren makeup, så din hud bevarer sin renhed. 

Luxus Ansigtsbehandling

Denne ansigtsbehandling er grundlæggende ligesom den Klassiske men med lidt mere kræs.
Du vælger mellem 15 minutter Rygmassage eller Farvning af vipper & bryn.
Dernæst dobbelt afrensning af ansigtet, facemapping. Peeling under damp, grundig dybderens, voks af bryn, massage af skuldre, nakke og ansigt. Dernæst skal du nyde en eller flere masker og afslutningsvis næres huden med fugtcreme. 

Konfirmandpakke Dreng

Drenge i konfirmations alderen har ofte problemer med urenheder. Lad derfor os hjælpe den unge til ikke at skulle irriteres over dette, på hans store dag. Alle vil gerne have en pæn hud op til en fest hvor man skal være midtpunkt - også drengene.

Vi har lavet en drenge-pakke bestående af 2xDybderens af Teenagehhud, samt et gratis startkit fra Dermalogicas Cleanstart serie.

Huden skal have nogle gange for at blive ren og klargjort til den store dag. Der bookes 2 Dybderens med et interval på ca. 3-4 uger. Den sidste behandling skal finde sted ca en uge før festen for at give det pæneste resultat på selve festdagen. Tiderne kan med fordel bookes online.

Pakken betales efter 1. behandling, hvor man også får produkterne med hjem.

Vi glæder os til at være behjælpelige ved den store ceremoni.

Skaf en kunde til denne pakke og få en  Dermalogica gave.

Skal mor have lagt flot Festmakeup gøres dette til kun 450 kr. inkl. afrensning, fugt og 2xprimer.

Disse priser er inklusiv helligdagstillæg. Kig under galleri for at se før/efter billeder

Konfirmandpakke Pige

Forkælelse til den kommende konfirmandinde til den første store fest.

Pakken består af Dybderens af Teenagehud, hvor huden renses igennem så huden bliver ren og klargjort til en professionel makeup, på selve dagen. En professionel makeup gør at den holder hele dagen og aftenen. Og at huden bliver dækket naturligt.

Om morgenen på selve festdagen, lægges en elegant makeup, der afstemmes efter den unge pige, og efter professionelle  stylingprincipper for makeuplægning og holdbarhed. Den afstemmes også efter hvilken pige vi har med at gøre. Der tages naturligvis nøje hensyn til alderen. I booker en Dybderens til teenagere online, og betaler for hele pakken, samt aftaler tid til makeuplægningen på selve festdagen. 

Du får i denne pakke:

Teenagebehandling

Retning og farving af bryn 

Makeup

Skaf en kunde til denne pakke og få en  Dermalogica gave.

Skal mor have lagt flot Festmakeup gøres dette til kun 450 kr. inkl. afrensning, fugt og 2xprimer.

Disse priser er inklusiv helligdagstillæg. Kig under galleri for at se før/efter billeder.

Lunch Facial

Denne kvikke behandling, er med til at friske dig op i en frokostpause, hvis man for eksempel arbejder hjemmefra,  eller lige inden du skal på arbejdet og være frisk. Behandlingen består af Dobbelt afrensning, peeling der fjerner de døde hudceller, maske, fugtspray og fugt. Mineraler og gloss lægges hvis dette ønskes.

Pensionist behandling

Er du efterlønner eller pensionist så skal der alligevel være råd til velvære og selvforkælelse.


Denne behandling indeholder alt det en ældre hud har behov for. Dobbelt afrensning, vitaminpeeling, opvarmning af huden, dybderens af urenheder, masker og masser af fugt.
Glæd dig til at få frisk forskønnet hud, ren velvære samt gode råd til hvordan huden skal plejes og vedligeholdes, så den bliver den bedste version af dens alder.

Denne behandling skal bookes i tidsrummet mellem kl. 9-12.

På glædeligt gensyn.

Mini Luxus Ansigtbehandling

Denne behandling er til dig der har travlt og som gerne vil have meget for pengene - på kort tid.
Behandlingen er dog alligevel skøn og afstressende for både mænd og kvinder.
Dobbelt afrensning, vitaminpeeling, voks af bryn, masker og fugt.

 

Hudanalyse

Huden analyseres udfra ansigtets 14 zoner.
Zonerne refererer til processer der sker i kroppen bla. hormonelt, eller til organer der påvirker huden.
Udfra disse oplysninger skræddersyr kosmetologen et hudplejeprogram og en kommende behandling der tilpasses dit behov. På den måde er du er sikret optimal virkning de bedste resultater. Ved køb af Dermalogica produkter for minimum 500 kr er Facemappingen gratis.

Dronninge behandlingen

Luxus Ansigtsbehandling 
+ 1/2 times rygmassage 
Hvis du opgraderer til denne ultimative luxuspakke, bliver det ikke bedre. Dette er til kvinden der fortjener det bedste. 
Se også Konge-behandlingen under Hudpleje til mænd. Når kun det bedste er godt nok, til din mand. 

Behandlingen afsluttes med en lille forfriskning afhængig af årstiden. 

Frugtsyrebehandling

Specialbehandling til solskadet, træt eller moden hud. Dobbelt afrensning, Peeling med Dermalogicas Multivitamin Power exfoliant (frugtsyre) der cellefornyer din hud og fjerner de grå og triste overfladeceller. Aromamassage med cellefornyende antioxidant C-vitamin biolumin serum. Multivitamin power recovery maske. Salicylsyre Bright serum og afsluttende Dynamic skin recovery spf 30 dagcreme til at forebygge denne type hud.
Minimum 6 behandlinger anbefales. 
Book og forudbetal for 6 behandlinger med det samme og få den 7 gratis.
Hjemmebehandling med de rette produkter er altafgørende, og der ydes derfor 10% rabat på produkter,  hvis man indgår dette behandlingsforløb.
Ellers gælder Dermalogicas point system selvfølgelig. 

Velvære behandling

Hvis du ønsker at forlænge din Ansigtsbehandling med lidt yderligere forkælelse. Så vælg imellem:
Underbens & fodmassage, Hovedbundsmassage eller Rygmassage.

Contur Masque

Contur Masque behandlingen er en opstrammende behandling, hvor der lægges en opstrammende maske.

Masken lægges efter afrensning og multivitamin peeling (frugtsyre). Til slut påføres fugtspray og fugt. Perfekt op til en fest eller som et led mellem job og noget man skal bagefter - der lægges også gerne en perfekt mineral base fra Jane Iredale, således du er klar til at lægge makeuppen derhjemme.

Power Bright Treat

ChromaWhite er en super special sammensat behandling til dig med pigmentforandringer, og til dig som trænger til en synlig opklaring af en trist og tør hud. Peeling med frugtsyre kan indgå i behandlingen, samt indslusning med apparat af pigment regulerende serum.