Ansigtsbehandlinger


Instant Acne Treatment


Tid: 00:25 Pris: 599,00 DKK


Denne behandling er for dig, med acne udbrud, inflammation (betændelse) i huden og som samtidig har ekstrem rød og sart hud, enten i områder af ansigtet eller i hele ansigtet. Teenagere vil have stor gavn af denne behandling.

Først dobbelt afrenses der. Dernæst peeles der med Dermalogicas Sklin exfoliant system, der effektivt renser tilstoppede follikler og minimere acnedannelse i dybden, samt minimere inflammation i huden.

Dernæst arbejdes der på huden, med vores højfrekvens apparat. Det er et apparat der opheler akne samt sår, opstået af akne. UV lys omdannes til ozon via oxygen i luften. Ozonen virker primært udtørrende og bakteriedræbende. Sekundært virker det helende og antibakterielt på aknehud.

Dernæst lægges den virkningsfulde Green Peel Herbal maske, der øjeblikkeligt opheler akne og dæmper rødmen i huden.

Der afsluttes med fugt og kosmetologen udarbejder en produktguide med forslag til hjemmepleje produkter og andre gode råd.

Der gives 10% rabat, på et 10 ugers kurforløb, hvor man kommer én gang om ugen til denne behandling. Kan anbefales op til konfirmationen.

 


Dybderens af Teenagehud


Tid: 00:45 Pris: 550,00 DKK


Er du teenager, eller tæt på og max. 19 år og er du som mange andre, også plaget af urenheder? Så er der råd at hente. Urenheder der tilstopper hudens porer skal renses ud manuelt af en professionel kosmetolog, for at gå væk.
Dette ordnes i denne Dybderens til teenagere, hvor du også får en grundig vejledning i hjemmepleje produkter og andre gode råd til forbedring af huden.
Behandlingen består af:
Facemapping, dobbelt afrensning og grundig forarbejdning og peeling under dampen. Dernæst udrensning af urenheder, maske og ansigtsfugt.
Denne behandling er yderst effektiv til både piger og drenge og de fleste får en pænere hud, efter bare én behandling.
Behandlingen afsluttes med en dejlig forfriskning.

Anbefal os til en ven og få gratis Dermalogica prøver når du kommer.


Klassisk Ansigtbehandling


Tid: 01:15 Pris: 599,00 DKK


Facemapping, dobbelt afrensning, peeling under damp, dybderens, voks af bryn, massage af skuldre, nakke og ansigt. Afsluttende maske med underarms massage samt fugtcreme. Mineralpudder og let lipgloss, hvis det ønskes. Behandlingen afsluttes med en dejlig forfriskning på en fin bakke.

Anbefal os til en ven og få gratis Dermalogica prøver når du kommer.

 


Dybderens til voksne


Tid: 01:00 Pris: 600,00 DKK


Facemapping, dobbelt afrensning og peeling under damp. Grundig forarbejning af porerne, dybderens, efterbehandling af porerne, masker lægges på og afslutningsvis påføres ansigtsfugt.
Mineraler fra Jane Iredal lægges hvis dette ønskes.
Behandlingen afsluttes med en forfriskning.


Luxus Ansigtsbehandling


Tid: 01:30 Pris: 699,00 DKK


Denne ansigtsbehandling er grundlæggende ligesom den Klassiske men med lidt mere kræs.
Du vælger mellem 15 minutter Rygmassage eller Farvning af vipper & bryn.
Dernæst dobbelt afrensning af ansigtet, facemapping. Peeling under damp, grundig dybderens, voks af bryn, massage af skuldre, nakke og ansigt, afsluttende masker med underarmsmassage. Fugtcreme og mineraler fra Jane Iredale hvis dette ønskes. Behandlingen afsluttes med en dejlig forfriskning på en fin bakke.

Anbefal os til en ven og få gratis Dermalogica prøver når du kommer.


Konfirmandpakke Dreng


Tid: 00:45 Pris: 1.160,00 DKK


Drenge i konfirmations alderen har ofte problemer med urenheder. Lad derfor os hjælpe den unge til ikke at skulle irriteres over dette, på hans store dag. Alle vil gerne have en pæn hud op til en fest hvor man skal være midtpunkt - også drengene.

Vi har lavet en drenge-pakke bestående af 2xDybderens af Teenagehhud, samt et gratis startkit fra Dermalogicas Cleanstart serie.

Huden skal have nogle gange for at blive ren og klargjort til den store dag. Der bookes 2 Dybderens med et interval på ca. 3-4 uger. Den sidste behandling skal finde sted ca en uge før festen for at give det pæneste resultat på selve festdagen. Tiderne kan med fordel bookes online.

Pakken betales efter 1. behandling, hvor man også får produkterne med hjem.

Vi glæder os til at være behjælpelige ved den store ceremoni.

Skaf en kunde til denne pakke og få en  Dermalogica gave.

Skal mor have lagt flot Festmakeup gøres dette til kun 450 kr. inkl. afrensning, fugt og 2xprimer.

Disse priser er inklusiv helligdagstillæg. Kig under galleri for at se før/efter billeder


Konfirmandpakke Pige


Tid: 00:45 Pris: 1.050,00 DKK


Forkælelse til den kommende konfirmandinde til den første store fest.

Pakken består af Dybderens af Teenagehud, hvor huden renses igennem så huden bliver ren og klargjort til en professionel makeup, på selve dagen. En professionel makeup gør at den holder hele dagen og aftenen. Og at huden bliver dækket naturligt og at de helt rigtige farver anvendes. 2-3 dage forinden anbefales det at man bliver spraytannet, da en flot glød fremhæver kjolen, hår og makeup på den fineste måde..

Om morgenen på selve festdagen, lægges en elegant makeup, der afstemmes efter den unge pige, og efter professionelle  stylingprincipper for makeuplægning og holdbarhed. Den afstemmes også efter hvilken pige vi har med at gøre. Der tages naturligvis nøje hensyn til alderen. I booker en Dybderens til teenagere online, og betaler for hele pakken, samt aftaler tid til makeuplægningen på selve festdagen. 

Du får i denne pakke:

Teenagebehandling

Spraytan

Makeup

Skaf en kunde til denne pakke og få en  Dermalogica gave.

Skal mor have lagt flot Festmakeup gøres dette til kun 450 kr. inkl. afrensning, fugt og 2xprimer.

Disse priser er inklusiv helligdagstillæg. Kig under galleri for at se før/efter billeder.


Lunch Facial


Tid: 00:25 Pris: 299,00 DKK


Denne kvikke behandling, er med til at friske dig op i en frokostpause, hvis man for eksempel arbejder hjemmefra,  eller lige inden du skal på arbejdet og være frisk. Behandlingen består af Dobbelt afrensning, peeling der fjerner de døde hudceller, maske, fugtspray og fugt. Mineraler og gloss lægges hvis dette ønskes.


Pensionist behandling


Tid: 00:45 Pris: 499,00 DKK


Er du efterlønner eller pensionist så skal der alligevel være råd til velvære og selvforkælelse.


Denne behandling indeholder alt det en ældre hud har behov for. Dobbelt afrensning, vitaminpeeling, opvarmning, dybderens af urenheder, masker og masser af fugt.

Behandlingen afsluttes med en bakke med hjemmelavede lækkerier og lidt let dagmakeup (pudder og lipgloss).
Glæd dig til at få frisk hud, ren velvære samt gode råd til hvordan huden skal plejes og vedligeholdes.

Denne behandling skal bookes i tidsrummet mellem kl. 9-12.

På glædeligt gensyn.


Schrammek Green Peel behandling


Tid: 01:00 Pris: 2.500,00 DKK


Green Peel, eller urtepeeling som den også kaldes, er en enestående sammensætning af særlige svært udvundede urter (100% naturlige), som på kort tid kan lave en power cellefornyelse af de øvre hudlag, og dermed fjerne ar, pletter og overfaldiske linier.

Alle kan se en virkning med Green Peel. Man skal ikke planlægge stor fest, de efterfølgende 5 dage. Onsdag er en god dag at få den på, så man er klar mandagen efter, og huden restituere i weekenden.

Hudfornyelsen sker over de 5 efterfølgende dage efter behandlingen. I løbet af de 5 dage fornyer huden sig derhjemme, og de døde lag skaller af. Derefter skal huden efterbehandles her på klinikken.

Har man uren hud, anbefales det at man får en dybderens
7-10 dage inden, så huden er helt ren i dybden. Ellers kan Green Peel urterne ikke bryde igennem det forhornede lag der ligger af hudorme og talg. Urterne skal nå så dybt som muligt, i cellefornyelsen.

Der tilkøbes helt særlige hjemmepleje produkter til at pleje huden, under forløbet. Disse koster 635 kr. Bestående af en rens til sart hud, en ultra calming toner samt en dagcreme med SPF 30, som kan bruges som almindelig dagcreme bagefter.

Med Green Peel får man, på meget kort tid, får bugt med flere års afmærkninger efter acne, pigmentforandringer, grove porer, tørhed, for tidlig ældning og gamle akne-ar.

Personer med akne i udbrud kan også have gavn af Green Peel. Akne personer cellefornyer deres hud langsommere. De døde hudceller afstødes langsomt. En Green Peel kan med sin forcering af cellefornyelsen ændre den cyklus, på længere sigt.

Alle kan se en signifikant forskel efter blot én behandling.

Huden kommer til at se yngre og mere klar ud. Mere jævn, sund teint og glat overflade. Huden fortsætter ofte også med at "opføre" sig pænt efterfølgende.

Også kunder med sensitiv hud kan tåle Green Peel behandling.

Dr. med. Christine Scrammeck udviklede behandlingen som en dermatologisk behandling af skadet hud. Idag kan også kosmetolger blive certificerede Green peel behandlere.

Vinter halvåret er den bedste periode at få en Green Peel behandling, da huden helst ikke skal udsættes for sollys imellem behandlingerne (peelingen- og efterbehandlingen).

Har du tid til at vente med at få en pænere og yngre hud?

Velegnet til:

Aknehud

Hud med ar

Ældet hud

Hud med pigmentpletter

Grovporet hud

 


Schrammek Green Peel Efterbehandling


Tid: 00:45 Pris: 0,00 DKK


Efter de 5-7 dage, når din hud skallet af og regenereret, er det tid til at komme til afsluttende behandling hvor din hud får det sidste den skal have.

Huden er nemlig ekstra modtagelig nu.

Denne næringsrige efterbehandling, hvor de sidste døde hudceller fjernes, og huden får en næringsrig maske og ampul, er afgørende for resultatet.

Det tilrådes at købe resten af ampullen med hjem for 75 kr. ekstra, da huden har brug for at blive mættet med gode og opstrammende antioxidanter.
Det er nu huden er modtagelig for anti-aging, og regenerering hvis man har en acnehud.

Behandlingen er samtidigt også et tjek af huden og af at den ser ud som den skal.
Her tages et efter-billede.
Det tilrådes at der også bliver taget et før-billede.


Mini Luxus Ansigtbehandling


Tid: 00:30 Pris: 375,00 DKK


Denne behandling er til dig der har travlt og som gerne vil have meget for pengene - på kort tid.
Behandlingen er dog alligevel skøn og afstressende for både mænd og kvinder.
Dobbelt afrensning, vitaminpeeling, voks af bryn, masker, håndmassage og fugt.

 


Facemapping


Tid: 00:15 Pris: 100,00 DKK


Huden analyseres udfra ansigtets 14 zoner.
Zonerne refererer til processer der sker i kroppen bla. hormonelt, eller til organer der påvirker huden.
Udfra disse oplysninger skræddersyr kosmetologen et hudplejeprogram og en kommende behandling der tilpasses dit behov. På den måde er du er sikret optimal virkning de bedste resultater. Ved køb af Dermalogica produkter for minimum 500 kr er Facemappingen gratis.


Dronninge behandlingen


Tid: 02:00 Pris: 1.099,00 DKK


Klassisk Ansigtsbehandling
+ Pedicure eller Manicure.
Hvis du opgraderer til denne ultimative luxuspakke, sparer du penge, som du i stedet kan bruge på en lækker Dermalogica Bodyscrub til vedligeholdende hjemmepleje af hænder så vel som fødder. Fjern venligst neglelak hjemmefra.
Behandlingen afsluttes med en dejlig forfriskning på en fin bakke.
Se også Konge Behandlingen under Hudpleje til mænd.


Multivitamin Power Exfoliating Treat


Tid: 00:30 Pris: 299,00 DKK


Specialbehandling til solskadet, træt eller moden hud. Dobbelt afrensning, Multivitamin exfoliating (frugtsyre) cellefornyer din hud og fjerner de grå og triste overfladeceller. Aromamassage med cellefornyende antioxidant vitaminampul. Multivitamin power recovery maske. og afsluttende Dynamic skin recovery spf 30 dagcreme til at forebygge denne type hud.
Minimum 6 behandlinger anbefales.
Book og forudbetal for 6 behandlinger med det samme og få den 7 gratis.
Da efterbehandling med de rette produkter er så altafgørende ydes der 10% rabat på alle opstartsprodukter, hvis man indgår dette behandlingsforløb.


Velvære behandling


Tid: 00:15 Pris: 150,00 DKK


Hvis du ønsker at forlænge din Ansigtsbehandling med lidt yderligere forkælelse. Så vælg imellem:
Underbens & fodmassage, Hovedbundsmassage eller Rygmassage.


Contur Masque


Tid: 00:30 Pris: 249,00 DKK


Contur Masque behandlingen er en opstrammende behandling, hvor der lægges en opstrammende maske.

Masken lægges efter afrensning og multivitamin peeling (frugtsyre). Til slut påføres fugtspray og fugt. Perfekt op til en fest eller som et led mellem job og noget man skal bagefter - der lægges også gerne en perfekt mineral base fra Jane Iredale, således du er klar til at lægge makeuppen derhjemme.


Power Bright Treat


Tid: 00:45 Pris: 399,00 DKK


ChromaWhite er en super special sammensat behandling til dig med pigmentforandringer, og til dig som trænger til en synlig opklaring af en trist og tør hud. Peeling med frugtsyre kan indgå i behandlingen, samt indslusning med apparat af pigment regulerende serum. 

 

Book online

Gå til Dermalogica shoppen

Gå til Jane Iredale shoppen

Facebook

Sharing is caring - hvis du kan anbefale os til andre

Hudpleje & Velvære | Egedal Center 53J | 3660 Stenløse | tlf. 47 17 70 50 | ann@hudpleje-velvaere.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser