Behandlinger

Brude -og Brudgomspakker

Brudepakke 1

Vælger du denne Brudepakke, får du ultimativ forkælelse på din store dag til en af livets største fester. En uge inden brylluppet aftales tid til en Luxus Ansigtsbehandling, hvor vi bla. farver dine bryn og vipper hvilket gør dit øjenparti og dermed makeuppen endnu flottere. Vi dybderenser også din hud så den fremstår glansfuld og ren på selve dagen. 
Til slut lægges der en prøve-brudemakeup, og alt vedrørende makeuppen aftales ved første møde. Alle brudepakker bestilles pr. telefon eller kom forbi til en snak med kosmetologen hos Hudpleje & Velvære.


 

Brudepakke 2

Brudepakke 2 består af farvning af vipper og bryn samt voks af brynene, Shellac-manicure eller Pedicure, og 2 gange makeup. En prøvemakeup og på selve bryllupsdagen.
Ca. en uge inden den store dag, laves der bryn og vipper, og hænder/fødder. Farvning af vipper/bryn gør dit øjenparti -og dermed makeuppen endnu skarpere.
Manicure og Pedicure gør dine hænder og/eller fødder perfekte, og du skal ikke tænke på afskallende neglelak. Vælger du begge dele gives der 10% rabat på tillægsbehandliner.
Vi laver prøve-brudemakeup, og alt vedrørende makeuppen aftales på forhånd.
Alle brudepakker bestilles pr. telefon, og ellers kom op forbi til en snak med kosmetologen hos
Hudpleje & velvære.

Vi glæder os til at gøre dig fuldendt på den store dag.
 

Brudepakke 3

Vælger du at få lagt makeup på denne store dag, vil du ikke fortryde. Makeup er alfa omega for helhedindtrykket, med kjolen, smykkerne, håret osv.
En professionel Makeup får det bedste og smukkeste frem i alle kvinder, og er prikken over i'et til livets store fest, hvor dit velbefindende er altafgørende.
Hos Hudpleje & Velvære er vi specialister indenfor makeup og kan utrolig mange tricks og fif, som man ikke selv kan klare.
Mineral makeupserien, Jane Iredale, giver dig en forsikring om et fantastisk resultat. Makeuppen bliver liggende hvor den skal, hele natten.
Farvning af vipper og bryn fremhæver øjenpartiet og definerer dit ansigt på en feminin måde.
Tilmed holder resultatet i en måned og er fantastisk at have med sig på en eventuel bryllupsrejse.
Der aftales tid til farvning af vipper og bryn samt prøvemakeup ca. en uge før selve bryllupsdagen.
Kontakt Hudpleje & Velvære pr. telefon for tidsbestilling. Eller kig forbi klinikken.
Vi glæder os til at møde dig.

Brudepakke 4

Vælger du at få lagt makeup på denne store dag, vil du ikke fortryde. Makeup er alfa omega for helhedindtrykket, med kjolen, smykkerne, håret osv.
En professionel Makeup får det bedste og smukkeste frem i alle kvinder, så det må man ikke fravælge til livets store fest hvor dit velbefindende er så afgørende.
Hos Hudpleje & Velvære er vi specialister indenfor makeup og kan utrolig mange trick og fif man ikke selv kan klare.
Mineral makeupserien, Jane Iredale, giver dig en forsikring om fantastisk resultat samt at makeuppen bliver liggende hvor den skal, hele natten.
Der aftales tid prøvemakeup samt voksning af bryn 3-4 dage før brylluppet, så det både kan nå at falde til inden selve bryllupsdagen men samtidig skal brynene stadig stå snorlige til denne store dag, hvor du skal overforkæles.
Kontakt Hudpleje & velvære pr. telefon for tidsbestilling. Eller kig forbi klinikken.
Vi glæder os til at møde dig.
 

Brudgomspakken

Brudgommen skal ikke mangle noget ved denne store begivenhed:
Han ska have en Mens treatment Ansigtsbehandling med bla. dybderens og retning af brynene. Huden i ansigtet bliver glattere og yngre at se på. Udover dette skal brudgommen nyde 30 minutters Rygmassage. 
Efterfølgende serveres lidt forfriskende.