Behandlinger

Events

Dermalogica Event

Book en aften helt for Jer selv på klinikken og få en gennemgang og  præsentation af det super anerkendte hudplejemærket Dermalogica. Kender du det til det at have prøvet så mange forskellige produkter at man snart har givet op. Nu får du mulighed for at få skræddersyet en hudplejeserie der er tilpasset netop dine behov.
Kosmetologen gennemgår alle linier i serien og du vil få en klar fornemmelse af hvilke produkter der vil være interessante for din hud.
Inden præsentationen får alle en hudanalyse så det bliver lettere at forstå serien.
Hudpleje & Velvære yder 10% på alle hudplejeprodukter på denne aften samt 10% ved booking af en Ansigtsbehandling. Tilmed vil der være lidt at drikke og lidt snacks på sådan en aften.

Jane Iredale Event

Kom og deltage i denne super hyggelige og farverige makeup aften på den nye dejlige klinik.
Kosmetologerne vil være til rådighed for deltagerne i to timer. Der vil være en præsentation af Jane Iredale serien. Der vil være en nærmere gennemgang af de mest brugte og solgte produkter.
To heldige deltagere vil blive udtrukket til at få lagt hhv. en flot Dagmakeup og en Festmakeup.
Alle vil få 10% på Jane Iredales produkter samt 10% på en booking af en Festmakeup. Alle deltagere vil kunne få svar på personlige makeup spørgsmål, i løbet af aftenen. Der vil blive serveret lidt godt til ganen undervejs.

Clean Start Event

Er du teenager og er du ligesom de fleste andre teenagere plaget af urenheder i større eller mindre omfang, så kunne dette kursus være super interessant og givende for dig.

Kunne du tænke dig en spændende dag i hudplejens tegn, så tilmeld dig dette kursus, hvad enten du er pige eller dreng. Dette er et kursus for begge køn, så kom alene eller tilmeld dig sammen med en veninde/ven.

Du vil lære hvad man kan gøre for at få en renere hud, i fælleskab med andre unge fra Egedal.

Alle vil få en mini behandling og hudanalyse ud fra Cleanstart's produkter, som er Dermalogicas linie til teenagehud. Professionelle og virksomme produkter uden parabener og farve/parfume.  

Du vil blive klogere på huden og på hvorfor bumser opstår, og dermed få chancen for at komme urenhederne til livs én gang for alle. Gode råd og fif gives, så man må gerne tage noter, hvis man vil.

Efter gennemgangen af hudplejeserien vil alle teenagere få en hudanalyse, så man bedre kan ændre på småting derhjemme. Alle får udleveret en personlig produktguide til slut med de anbefalede produkter afkrydset - der vil også være en goodiebag.

Alle kursister får 10% på produkterne samt 10% på booking af en Teenagebehandling, på selve dagen.

Der vil blive serveret lidt lækkert undervejs.

Du kan allerede nu følge os på Facebooksiden: hudpleje & velvære.
På vores facebookside er der ofte konkurrencer og gode råd. 
Børne -og Ungdomsfødselsdags Event

Dette event er til dig der har lyst til at forkæle fødselsdagsbarnet og fødselsdagsgæsterne med et lille wellnes indslag lagt ind i børne -eller ungdomsfødselsdagsfesten.
I får klinikken i to timer hvor de unge kan vælge imellem 3 forskellige behandlinger.
Der kan vælges mellem filning samt lakering af neglene, eller en fin let dagmakeup eller en mini ansigtsbehandling.
Disse fødselsdagsevents er yderst populære og er altid en en kæmpe succes blandt de unge
Det sidste fødselsdagsevent var for 8  piger på ca 10 år, og de havde en fest uden lige. Alle børn vil få en goodiebag med hjem og der vil blive serveret børnechampagne, jordbær og chokolade.
Fødselsdagsbarnet får naturligvis også en gave med hjem,
fra Hudpleje & Velvære.