Behandlinger

Hudpleje til mænd

Sports Facial Treatment

Denne afspændende sportsbehandling til mænd i alle aldre, er fantastisk afslappende efter sport eller anden fysisk aktivitet.
Den starter med en hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling under damp, trykpunkts ansigtsmassage med olier, maske og creme. 

Der serveres lidt lækkert, efter din behandling. 

Mens Facial Treatment

Denne fyldestgørende ansigtsbehandling til mænd i alle aldre, er en behandling der sætter fokus på udrensning og at få styr på brynene.
Behandlingen starter med en hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling under damp, dybderens og retning af bryn sådan som du ønsker det. Dernæst lægges masker og afslutningsvis får huden den rette fugtcreme. 

Barber evt. dagen før din ansigstbehandling, og ikke samme dag.

Der serveres lidt lækkert efter din behandling. 

Kings Treatment

Kings Treatment består af en
Mens Treatment
+ Rygmassage 

Hvis du opgraderer til denne ultimative luxusoplevelse, vil du føle dig som en afslappet konge bagefter, samtidig med at du har sparet penge. 
Behandlingen afsluttes med en dejlig forfriskning på en fin bakke.
Tjek også Dronninge Behandlingen til hende der fortjener det bedste.
Kig under Ansigtsbehandlinger.

Voks af ryg/bryst

Undgå irriterende hårvækst på ryggen eller brystet. Behandlingen er super op til en ferie, eller blot som et led af den daglige velvære.
Området vokses og dernæst efterbehandles det med både olie og et porerlukkende præperat for at hindre betændelse i porerne.

Fodbehandling

Hvor Pedicure er mest for kvinder, fordi det ofte afsluttes med lak eller polering, er denne fodbehandling sammensat til mænd i alle aldre. Vi starter med et lækkert fodbad i ca 10 minutter, hvor du får en kold øl eller andet du ønsker at drikke, og et mandeblad at læse i. Dernæst kommer du op i briksen og får fjernet al hård hud og ordnet neglene så de er som nye. Dernæst får du en skøn fod -og lægmassage. 

Voksning af bryn

Dette er en mindre smertefuld og fjernelse af de uønskede hår bla. mellem brynene. Brynene holder rigtig længe med denne behandling. Veltilrettede bryn gør øjenpartiet mindre vildmands-agtigt og klæder enhver mand.

Rygmassage

Er du spændt i ryggen, træt og stresset, så lad os give dig en dybdegående og afstressende massage. Vi har netop hjembragt et muskelafspændende produkt der har en utrolig effekt på ømme muskler.
Der gives både dybdegående massage men også afslappende velvære massage.

Brudgomspakken

Brudgommen skal heller ikke mangle noget ved denne store begivenhed:
Han skal have en Kings treatment Ansigtsbehandling med bla. dybderens og retning af brynene. Huden i ansigtet bliver friskere og yngre at se på. Udover dette skal brudgommen nyde en lækker rygmassage. 
Efterfølgende serveres lidt forfriskende. 

Voks af næsebor

Generer det dig med hår i næsen, og ud fra næseborene så kom og få det vokset hurtigt og effektivt, og forholdsvis smertefrit med hardwax. Der lægges hardwax á to omgange, i hvert næsebord, og når voksen er helt størknet, rives der blot 2 gange og efterbehandles med olie.