Koncept


Hudpleje & velvære har til hensigt at give kunden en ypperlig oplevelse, med fokus på professionel hudpleje og kundepleje.

Målet er naturligvis at kunden får en god og tryg oplevelse og går ud af døren endnu rigere. Udover dette bestræber vi os på altid at give en professionel og grundig hudplejebehandling samt vejledning. Kunden skal have valuta for alle pengene. Ikke een behandling er éns - hver behandling er forskellig, også selvom du er fast kunde. Al vores viden omkring produkterne og deres virkning er altid opdateret.

Mens kunden ligger i briksen, gives der konstant opmærksomhed og pleje, idet kunden ikke unødigt forlades, under behandlingen. Når kunden under en ansigtsbehandling, ligger med maske udnyttes minutterne med hånd- og underarmsmassage.

Det skal være hyggeligt og afslappende at komme hos Hudpleje & Velvære. Der gøres rigtig meget ud af, at kunderne får en unik oplevelse med hjem, når de forlader klinikken. Information omkring optimal produktbrug derhjemme er også en vigtig del. Denne del, afrunder behandlingen, til slut gennem grundig vejledning og dialog. Til kundens hjemmeplejebrug skræddersyes den optimale hudplejeserie fra Dermalogica.

Man er selvfølgelig også altid velkommen, hvis man blot har brug for at afstresse, i rolige luksuriøse rammer. I de nye lokaler har vi nu mulighed for at behandle 2 personer på én gang. Se vores nye behandling for 2 personer, under Kropsbehandlinger.

Hudpleje & Velvære laver meget smukke gavekort med lækre produktprøver vedlagt.

Hvilken gave er bedre end den personlige gave til en lækker velvære oplevelse.

Book online

Gå til Dermalogica shoppen

Gå til Jane Iredale shoppen

Facebook

Sharing is caring - hvis du kan anbefale os til andre

Hudpleje & Velvære | Egedal Center 53J | 3660 Stenløse | tlf. 47 17 70 50 | ann@hudpleje-velvaere.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser