Behandlinger

Modestyling

Garderobetjek - Shoppetur - makeupkursus

Denne behandling er til dig der har brug for en makeover i det daglige. Du har for eksempel fået nyt job, eller været på barsel eller også trænger du bare til at se den bedste udgave af dig selv - hver dag!
Kunne du tænke dig at undgå fejlkøb og blive mere sikker i dine køb og udvælgelseskriterier? Det vil give en større tilfredsstillelse ved shopping, da det du kommer hjem med kan kædes sammen med en garderobe du har lyst til at kigge ind i.
Vil du gerne rykkes fra ok til præsentabel og lækker?
Book et garderobetjek hvor vi får styr på din nuværende garderoben, og efterfølgende fylder den op med gode sager på shoppeturen.
Du vælger butikker og et budget.
Jeg sørger for at du fremadrettet vil kunne mestrer nogle helt nye værktøjer.
Stylecoachen vidergiver bærende stylingprincipper, og sammensætter forskellige outfits til dig
Der vil være et afsluttende skræddersyet mini Makeupkursus med det helt rene og allergivenlige mineral makeupmærke Jane Iredale.
Makeupkurset foregår i klinikken.
Der er gode shoppingmuligheder i nærheden af klinikken.
Der afsættes 2 timer til Garderobetjekket hjemme hos dig. Samt 2 timer til shopping og 45 minutter til makeuplægning og 15 minutter til evaluering.
Book tid telefonisk eller kom forbi klinikken. Vi glæder os til at møde dig.

Shoppetur + Makeupkursus

Ann Høj er Stylist fra Stylewise Academy by Tini Owild, og tilbyder flere løsninger indenfor mode og stil. 2 timers intensiv shopping i områdets lækre forretninger. Hun har aftaler med flere modebutikker i Stenløse. Ann videregiver stylingprincipper og styler dig i mindst 3 outfits.
Samt mini makeupkursus i Hudpleje & Velværes nye lokaler.
Forud for denne stylingpakke anbefales et garderobetjek. Se pakken med både garderobetjek, shoppetur & makeup.
Garderobetjek vil sige en gennemgang af din gaderobe og en definiation på godt´og mindre godt i garderoben udfra hverm du er og hvordan din figur, og farver er.

Vi hjemme hos dig får styr på din garderobe og får sorteret ud i de ting der ikke gør sig godt for dig og din figur og dine farver. Du introduceres undervejs for farve -og stilprincipper, så din forståelse for hvad der klæder dig bliver større.
Denne pakke skal bookes telefonisk.
Vi glæder os til at møde dig.

Garderobetjek - en nødvendighed

Har du hørt om Trinni & Susannah? De er to farverige engelske stylecoaches. De gør underværker for deres kunder - får dem til at tænke nye tanker og muligheder for dem selv og rykker til deres overbevisninger.
Noget i samme stil vil stylist Ann Høj gøre for dig.
Du vil få hjælp til at skabe en lækker brugbar garderobe der fungerer i alle henseender. Du vil komme til at kigge ind i din garderobe og slet ikke kunne vælge udfra alle de goder sager du har derinde. Og enddnu mere hvis du yderligere booker en shoppetur, som et led i din process fra ok til lækker.
Book en professionel Stylist og få renset ud i din garderobe og fyld den dernæst op med beklædning du får brugt og som ikke ender ud med at været blevet irriterende fejlkøb, og dermed tabte penge og gejst efter at dyrke din gode stil.

Shoppetur

Kunne du tænke dig at undgå fejlkøb, og spare tid, fordi du vil blive mere selvsikker i en modebutik?
Vil du gerne udvidde din nuværende stil og definere den lidt tydeligere, som dermed rykker dig fra ok til lækker - også indeni. Det ydre velbefindende hænger sammen med den indre velbefindende.
 Book en Shoppetur med professionel Stylist.
Du vælger butikker samt et budget.
Jeg videregiver stylingprincipper og masser tricks, samt sammensætter minimum 3 outfits på dig, samt en masse accessories.
Forinden en shoppetur anbefales et garderobetjek, således at en nyopdateret garderobe kan viderbygges. På den måde får vi mixet nyt med gammelt som er gammelt men brugbart og ikke blot gammelt.
En shoppetur bookes telefonisk eller ved at komme op på klinikken.

Vi glæder os til at møde dig.