Tilmeld nyhedsbrev

Lige uger:

Mandag kl. 11 - 18

Tirsdag kl. 10 - 18

Onsdag kl. 11 - 18

Torsdag kl. 10 - 18

Fredag   kl. 11 - 18

Lørdag  Lukket
 
Ulige uger:

Mandag kl. 11 - 13:30

Tirsdag kl. 9 - 15:30

Onsdag kl. 11- 15:30

Torsdag kl. 9- 15:30

Fredag kl. 11 - 15:30

Lørdag Lukket

Alle behandlinger kan bookes online. Produkter/gavekort kan ligeledes købes online!

Parkeringsforhold: Gratis parkering.

Hvis du parkerer ved parkeringsafsnit C, og går ind på gågaden og finder Home -  midt på centerstrøget. Tag du trappen direkte op på 1. sal - op til Hudpleje & Velvære. Gå til venstre når du er oppe ad trappen - her finder du nemt Hudpleje & Velvære, som også er overbo til Pia Ure & Guld. Tag ikke fejl af klinikken i gadeplan, da det ikke er vores.

 

Produkter


Dermalogica


I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE
dermalogica.dk


Jane Iredale

 

 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber.
Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

SE JANE IREDALES FARVEGUIDE
janeiredale.dk

 

 

 

Book online

Gå til Dermalogica shoppen

Gå til Jane Iredale shoppen

Facebook

Sharing is caring - hvis du kan anbefale os til andre

Hudpleje & Velvære | Egedal Center 94 | 3660 Stenløse | tlf. 47 17 70 50 | ann@hudpleje-velvaere.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser